BEREIKBAARHEID

Hogeschool Utrecht fac. gezondheidszorg

Heidelberglaan 7,  3584 CS Utrecht

Gelegen bij het knooppunt A27 - A28 is de Hogeschool Utrecht goed met de auto bereikbaar. Houd echter rekening met drukte gedurende de spits en plan uw reis altijd van te voren. Ook met het OV is de faculteit gezondheidszorg goed bereikbaar.

Hieronder vindt u een overzicht van de bereikbaarheid per modaliteit. Daarbij wordt steeds doorverwezen naar specificieke pagina's voor meer informatie.

Plan uw reis

Auto & Parkeren

-

Universiteitsweg, Utrecht

P+R De Uithof

Bezoekers en gasten kunnen in P+R De Uithof tegen betaling parkeren. P+R De Uithof is rechtstreeks bereikbaar vanaf de snelweg (A28) en biedt voldoende capaciteit en eenvoudig toegang tot het gebied. Meerdere locaties liggen op loopafstand. Verder rijdt bus 28 tijdens de spits elke 7 minuten en kun je een deelfiets pakken.

Een combikaartje (parkeren en reizen) kost € 5,- en is geldig voor een rit met bus of sneltram (heen en terug) voor maximaal 5 personen op één dag. Parkeren zonder OV € 4,50 per dag. Bij de fietsenstalling zijn USP Campusbike deelfietsen beschikbaar.

Cambridgelaan 108, Utrecht

Parkeergarage - Cambridgelaan 108

Parkeer uw auto in de parkeergarage naast de Universiteitsbibliotheek. Deze parkeergarage ligt centraal in de Uithof, waardoor het een goede uitvalsbasis is naar het bestuursgebouw van Universiteit Utrecht en diverse faculteiten.

De ingang van de parkeergarage ligt aan de Cambridgelaan en heeft een capaciteit van 504 plekken.

Kosten
* Maandag t/m vrijdag 07:00 - 18:00 uur € 0,50 per 33 minuten (eerste 30 minuten gratis).
* Dagmaximum € 7,- .
* Zaterdag, zon- en feestdagen € 1,-.
* Een verloren kaart kost u het dagmaximum.

Betalen kan met contant geld, bankpas of creditcard. De parkeergarage is 7 dagen per week, 24 uur per dag open.

Openbaar Vervoer

-

-

Treinen

Het is mogelijk om via diverse NS treinstations te reizen naar Utrecht Science Park. U kunt uw reis vervolgen met bus, fiets of taxi.

-

Bus en tram

U-OV is de merknaam voor het openbaar vervoer in de regio Utrecht. Tevens zet Syntus als vervoerder extra bussen in die van en naar USP rijden.

Er zijn diverse bushaltes op het Utrecht Science Park op een paar minuten lopen van de belangrijkste bestemmingen. Meer informatie is te vinden op: https://u-ov.info/ en https://www.syntusutrecht.nl/nl-nl/.

Foto door Ramon Mosterd

Uithoflijn

De Uithoflijn wordt de belangrijkste schakel in de bereikbaarheid van het Utrecht Science Park. Vanaf 2018 rijdt de tram in 11 minuten van Utrecht Centraal naar het Utrecht Science Park. 

Projectorganisatie Uithoflijn realiseert de tramlijn in opdracht van provincie Utrecht en gemeente Utrecht. Meer informatie is te vinden via http://www.uithoflijn.nl/home/.

Fietsen

-

-

OV-fiets

De OV-fiets is een landelijk fietsverhuur systeem met bijna 300 locaties. De fietsen staan in een bewaakte of onbewaakte stalling of in een door u zelf te bedienen fietskluis of fietscarrousel.

Om gebruik te maken van een OV-fiets heeft u een abonnement nodig. Dit abonnement sluit u online af en koppelt u aan uw persoonlijke OV-chipkaart. Hieraan zijn geen abonnenementskosten meer verbonden. Met uw OV-fietsabonnement kunt u maximaal 2 fietsen huren. Denk hierbij aan stations, bus- of metrohaltes, in enkele stadscentra en bij P+R terreinen. U betaalt € 3,85 per OV-fiets per 24 uur.

-

USP Campusbike

Met de USP Campusbikes fiets je eenvoudig naar je bestemming. Maak nu kennis met deze stoere deelfietsen voor een aantrekkelijke prijs!

Stap op bij één van de locaties. Zoals station Bilthoven, station Bunnik, P+R De Uithof of bushalte 'tunneltje de Bilt'. Je kunt 'm vervolgens op één van de andere locaties indelen. De kosten zijn € 2,- per 4 uur. Ook zijn er gratis abonnementen voor een aantal werkgevers. Lees hier meer.